Съветите на д-р Чокоева - Част 2

06/12/2019

Какво трябва да знаем преди да се подложим на естетична процедура?
Част 2


За постигане на един красив и удовлетворяващ краен резултат, освен избор на специалист, има още няколко ВАЖНИ предпоставки, които не бива да пренебрегвате.
Най-общо, те се изразяват с абривиатурата “АТП”, а именно:


АНАТОМИЯ;
Повече от ясно е, че познаването на анатомията и физиологията на лицето, е от есенциално значение, за минимализиране риска от усложнения.
Не забравяйте, че всяко лице е строго специфично, с характерни черти и особености, които придават нашата индивидуалност!
Преди да пристъпите към желаната от вас процедура, моля съобразете индивидуалната си специфичност, обсъдете възможностите с вашия специалист и ИЗБЯГВАЙТЕ унифицираните промени “по калъп”, които обезличават индивидуалната ни красота!


ТЕХНИКА
Всеки специалист има свой начин на работа, който е отвърдил и прилага с увереност и сигурност.
В морето от видеа с естетични процедури в социалните мрежи, все по-често срещано е пациентското желание “Искам по този начин!”, показвайки конкретен инстаграм клип.
Моля да съобразите, че ИЗБОРЪТ НА ТЕХНИКА, се базира отново на индивидуалните анатомични особености и желания краен резултат.
Не винаги една и съща техника е приложима при различни пациенти, с оглед тяхната генетична заложеност или търсен краен резултат!


ПРОДУКТ
Правилният избор на продукт, е неделимо условие за постигане на целите ни!
Тяка например, отживелица е мнението, че колкото повече е трайността на един филър, толкова по-добър е той!
Разбира се, отново специалистът е този, който ще ви даде правилен съвет за избор на филър, предвид анатомичната област, която ще се третира, състоянието на кожата ви, наличие на предходни филъри и т.н.
Сами разбирате, че продукт, с висока плътност, подходящ за дефиниране на скули, брадичка или долна челюст, би стоял неестествено в динамична зона, като устните!
И обратно-продукт с висока пластичност и умерена плътност, подходящ за моделиране на устни, не би постигнал удовлетворяващ резултат, поставен в скули!


ОБОБЩЕНИЕ: Правилен избор на специалист, чиято визия за красота резонира с твоята, приложение на правилна техника с правилен продукт, гарантира един красив краен резултат!
Уверете се че сте запознати с всички потенциално възможни усложнения и алтернативни процедури!
Не забравяйте, че ЦЕНАТА НЕ Е ОПРЕДЕЛЯЩА!
И сияйте през цялата година 


С любов...
@dr_chokoeva

Свържете се с нас

тел.: 0898 511 619

гр. Пловдив
бул. “Капитан Коста Паница” 3

От Вторник до Събота от 10:30 - 18:30ч

Банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501017334452 в лева

BIC: FINVBGSF

"Първа инвестиционна банка" АД

Координати:
N 42.1463328, E 24.7776254

Упътване до нас

Пишете ни

създаден от Factor42