ProFhilo - Биоремоделиране

Биоремоделирането е иновативен подмладяващ подход в естетичните процедури, който действа директно върху отпуснатостта на кожата. PROFHILO® предлага двойно действие, благодарение на своя състав. Биорегенериращото действие на този уникален продукт е резултат от балансирана концентрация, с ниско молекулно тегло на хиалуронова киселина, която симулира ендогенното производство на ХК, а стягащия ефект е резултат на високото молекулно тегло на хиалуронова киселина, която неутрализира отпуснатостта на кожата, докато ремоделира лицето.

PROFHILO® е новият съюзник срещу стареенето на кожата, който подхранва кожните клетки и възстановява стегнатостта й за по-дълъг период от време. Той е биосъвместим продукт, съставен от висок клас пречистена хиалуронова киселина, получена от биоферментация.

Поради своята висока степен на чистота и липса на добавки, PROFHILO® предлага по-голяма безопасност и следователно намалява страничните ефекти. Патентованата му технология предоставя продължителни резултати. Само 5 точки на инжектиране са необходими да осигури максимален комфорт от процедурата, с видими резултати само след 2 сесии.

 

Необходим брой процедури – 3 (през месец);

Свържете се с нас

тел.: 0898 511 619

гр. Пловдив
бул. “Капитан Коста Паница” 3

От Вторник до Събота от 10:30 - 18:30ч

Банкова сметка:

IBAN: BG93FINV91501017334452 в лева

BIC: FINVBGSF

"Първа инвестиционна банка" АД

Координати:
N 42.1463328, E 24.7776254

Упътване до нас

Пишете ни

създаден от Factor42